.

aday öğrenci sayfası

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri

Öğrenim Ücreti:  Normal öğretim süresinde öğrenim ücreti ödenmez.

Eğitim ve Öğretim Modeli: Mezunlara Lisans (4 Yıllık Eğitim) diploması verilmektedir. Normal eğitim yapılmaktadır. Her yıl Güz ve Bahar olmak üzere iki dönem eğitim verilmektedir. 8 dönemden oluşan eğitim-öğretim sürecinin 4.yılında 1 dönem (7. veya 8. Dönem) işyeri uygulaması bulunmaktadır. Öğrenci işyeri uygulamasını herhangi bir ilde uygun görülecek bir kurum/kuruluşta yapabilmektedir. 

Yükseköğretim Programının Bağlı Bulunduğu Birimin Yeri: Gölhisar ilçesi (Burdur)

Eğitim ve Öğretimin Nerede Gerçekleştirileceği: Gölhisar ilçesi (Burdur) Hazırlık Sınıfı: İsteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dâhil değildir. Hazırlık eğitimi üniversitemiz İstiklal Yerleşkesinde (Burdur Merkez) uygulanmaktadır.

Yurt: 690 öğrenci kapasitesine sahip KYK Gölhisar Öğrenci Yurtları (100 m. mesafede) ile çok sayıda apart ve pansiyon bulunmaktadır.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışma: Öğrenciler üniversitemiz tarafından her yıl açıklanan kontenjana göre başvuru yaparak yüksekokulumuzda derslerinden kalan zamanlarda kısmi zamanlı olarak çalışabilmektedir.

Eğitim öğretim için gerekli kıyafet ve donanımlar: Öğrencilerin eğitim-öğretim sürecinde kullanması gereken özel kıyafet ve materyaller bulunmamaktadır. Öğrencilerin kişisel bilgisayarlar kullanma olanaklarına sahip olması gereklidir.


Tapu Kadastro

Öğrenim Ücreti:  Normal öğretim süresinde öğrenim ücreti ödenmez.

Eğitim ve Öğretim Modeli: Mezunlara Lisans (4 Yıllık Eğitim) diploması verilmektedir. Normal eğitim yapılmaktadır. Her yıl Güz ve Bahar olmak üzere iki dönem eğitim verilmektedir. 8 dönemden oluşan eğitim-öğretim sürecinin 4.yılında 1 dönem (7. veya 8. Dönem) işyeri uygulaması bulunmaktadır. Öğrenci işyeri uygulamasını herhangi bir ilde uygun görülecek bir kurum/kuruluşta yapabilmektedi

Yükseköğretim Programının Bağlı Bulunduğu Birimin Yeri: Gölhisar ilçesi (Burdur)

Eğitim ve Öğretimin Nerede Gerçekleştirileceği: Gölhisar ilçesi (Burdur) Hazırlık Sınıfı: İsteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dâhil değildir. Hazırlık eğitimi üniversitemiz İstiklal Yerleşkesinde (Burdur Merkez) uygulanmaktadır.

Yurt: 690 öğrenci kapasitesine sahip KYK Gölhisar Öğrenci Yurtları (100 m. mesafede) ile çok sayıda apart ve pansiyon bulunmaktadır.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışma: Öğrenciler üniversitemiz tarafından her yıl açıklanan kontenjana göre başvuru yaparak yüksekokulumuzda derslerinden kalan zamanlarda kısmi zamanlı olarak çalışabilmektedir.

Eğitim öğretim için gerekli kıyafet ve donanımlar: Öğrencilerin eğitim-öğretim sürecinde kullanması gereken özel kıyafet ve materyaller bulunmamaktadır.

*

yüksekokulumuz

  • yüksekokulumuz
  • misyon - vizyon
  • yönetim