Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

DUYURU

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Türk Dili Derslerini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

24-09-2018

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersi ve Türk Dili dersleri uzaktan öğretimle yapılacaktır. Dersler http://uzak.mehmetakif.edu.tr adresinden takip edilecektir. Dersler ilk iki hafta sınıf ortamında, üçüncü haftadan itibaren uzaktan eğitimle yapılmaya devam edecektir. Sisteme giriş ile ilgili bir sorun yaşadığınızda detayları bilgilerinizi yazarak uzak@mehmetakif.edu.tr eposta adresine yazarak destek alabilirisiniz. Detaylar için duyuru ekindeki afişi inceleyebilirsiniz.

Önemli NOT

1. “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1”, “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2”, “Türk Dili 1” ve “Türk Dili 2” derslerinde devam zorunluluğu vardır.

2. Derse canlı katılabileceğiniz gibi daha sonra kayıttan da ders kaydını izleyebilirsiniz.

3. Dersi kayıttan izlemek isteyen öğrencilerimizin devamsız sayılmamaları için bir sonraki dersin canlı yayınına kadar kayıttaki dersi izlemeleri gerekmektedir.

4. Ara sınav elektronik ortamda (uzaktan), Final ve Bütünleme Sınavları fiziki ortamda (Sınıf Ortamında) yapılacaktır.

5. Canlı derslere bilgisayar, akıllı cep telefonu ve tabletinizden katılabilirsiniz.

6. Öğretim Yönetim Sistemi Sayfasında Kullanıcı Adı: “Öğrenci Numaranız” Parola: “OBİS Şifreniz” Yazılarak Öğretim Yönetim Sistemine Giriş Yapılır. (Kullanıcı Adı ve Şifre olarak OBİS Hesap Bilgileri Kullanılacaktır.)